Waar we voor staan

“Bewonder, verwonder en respecteer de natuur”

Wat kan het leven op Aarde mooi zijn. MAAR de alarmbellen rinkelen!!! Wij vragen geen aandacht voor een goed doel, maar voor een noodzakelijk doel!

De wereld is van iedereen, de natuur heeft ons veel te bieden en daar maken we met ons allen flink gebruik van. Zijn wij wel zo respectvol met onze planeet Aarde omgegaan? De mens heeft vooral heel veel genomen, de wereld is vervuild en daarom willen wij samen met alle andere natuurliefhebbers de handen in één slaan en voorloper zijn in hoe je samen op een gezonde, sportieve manier iets terug kunt doen voor de natuur. De Eindejaarstrail is een event waarin we samen komen om te gaan trailrunnen en daarbij iets terug willen doen voor de natuur, want immers: ‘Alle beetjes helpen’.

Wellicht sta je er niet dagelijks bij stil, maar de bedreiging voor onze planeet Aarde doet al zijn intrede. Dieren en planten worden bedreigd, bossen verdwijnen. Klimaatsverandering is onze grootste zorg, de zorg van de toekomst. Want zonder gezonde planeet geen gezond leven en dat treft ons allemaal!

Middels het organiseren van een sportief, gezellig en gemoedelijk evenement ‘De Eindejaarstrail’ willen we geld inzamelen voor goede doelen die zich inzetten voor milieu, de natuur en de wereld.

Goede doelen die we steunen: Natuurmonumenten en IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid)

IVN Natuureducatie laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Geef samen met ons het vonkje door!

Wil jij ook vandaag bijdragen aan de wereld van morgen?