Deelnemers info

27-12-2022
De deelnemers-informatie is per mail verzonden.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Echter zijn we genoodzaakt om te werken met een maximum aantal deelnemers. Dit om alles in goede banen te leiden en veiligheid te kunnen waarborgen.

Parkeren

Wij verzoeken automobilisten te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats van Giersbergen nabij café De Drie Linden. Parkeeradres: Giersbergen. Deze kun je bereiken via de Margrietweg, Drunen.

Let op: Giersbergen is een buurtgemeenschap waar een parkeerverbod geldt. Vanuit de parkeerplaats volg je te voet de bewegwijzering naar het event.                                            

Programma

Op zaterdag 31 december 2022 is het zover, dan gaat de 4e editie van Eindejaarstrail in Giersbergen van start. Het programma ziet er als volgt uit:

8:45 uur               Afhalen startnummers 22km
9:30 uur               Start 22 km trailrun
10:00 uur            Afhalen startnummers 12,5km
10:30 uur            Start 12,5 km trailrun
13:30 uur            Sluiting parcours
0:00 uur              Einde 2022

12,5 km route / 22 km route

De route is te herkennen aan de pijlen van de Eindejaarstrail en bestaat uit een kleine ronde van 12,5 km en een ronde van 22 km. We raden deelnemers af om tijdens het trailrunnen te wisselen van route.

Wil je liever je route bij de hand hebben en volgen via je GPS-systeem? Dan kun deze downloaden via de link. De route wordt later gedeeld.

Startnummer

Nabij de start en finish is ook het aanmeldbureau gevestigd. Je kunt je startnummer vanaf 8:45 uur ophalen.

Starttijden

22 km start trailrun: 9.30 uur
12,5 km start trailrun: 10.30 uur

Canicross

Hardlopen samen met hond/honden is toegestaan, mits aangelijnd en zelfvoorzienend.

Garderobe

Op het evenemententerrein nabij start, finish en aanmeldbureau is een garderobe tent aanwezig waar je je tas droog kunt wegzetten op eigen risico.

Deelnemen is belangrijker dan winnen.

Het event betreft een trailrun voor het goede doel. 

We hebben ongelofelijk veel respect voor de snelle lopers, bewonderen langzamere lopers met hun doorzettingsvermogen en bedanken onze vrijwilligers met hun inzet. Echter ons doel is vooral om plezier met elkaar te hebben en te genieten tijdens de trailrun.

Eten en drinken

Wij vragen iedereen om zelfvoorzienend te zijn in hun eten en drinken tijdens het trailrunnen. Onderweg zijn er geen verzorgingsposten.

EHBO

Bij de start en finish is een officieel gecertificeerde EHBO-post aanwezig.          

Afspraken  

Deze trail wordt georganiseerd door natuurliefhebbers. We krijgen de mogelijkheid om mooie paden in de natuur te beleven door de medewerking van Natuurmonumenten en andere natuurorganisaties. We verwachten van iedere deelnemer dat ze geen troep op de paden achterlaten. Gooi je afval weg op de daarvoor aangewezen plekken.

Aansprakelijkheid

De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

Foto’s

Volg ons op insta Eindejaarstrail.nl en share en tag jouw foto’s met ons of like onze facebookpagina Eindejaarstrail.