Deelnemers info

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Echter zijn we genoodzaakt om te werken met een maximum aantal deelnemers. Dit om alles in goede banen te leiden en veiligheid te kunnen waarborgen.

Programma

Op zaterdag 30 december 2023 is het zover, dan gaat de 5e editie van Eindejaarstrail in Giersbergen van start. Een uur van te voren kun je je startnummer van jouw onderdeel ophalen. Het programma ziet er als volgt uit:

8:30 uur               Opening terrein
8:45 uur               Afhalen startnummers 22 km
09:30 uur            Start 22 km trailrun
09.45 uur            Afhalen startnummers 12,5 km
10:00 uur            Start canicross 12,5 km + canicross 22 km
10:30 uur            Start 12,5 km trailrun

13.30 uur Sluiting parcours, einde evenement

12,5 km route / 22 km route

De route is te herkennen aan de pijlen van de Eindejaarstrail en bestaat uit een kleine ronde van 12,5 km en een ronde van 22 km. We raden deelnemers af om tijdens het trailrunnen te wisselen van route.

Wil je liever je route bij de hand hebben en volgen via je GPS-systeem? Dan kun deze downloaden via de link. De route wordt later gedeeld.

Let op: Giersbergen is een buurtgemeenschap waar een parkeerverbod geldt. Vanuit de parkeerplaats volg je te voet de bewegwijzering naar het event.                                            

Parkeren

Wij verzoeken automobilisten te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats van Giersbergen nabij café De Drie Linden. Parkeeradres: Giersbergen. Deze kun je bereiken via de Margrietweg, Drunen.

Nabij de start en finish is ook het aanmeldbureau gevestigd. Je kunt je startnummer vanaf 8:45 uur ophalen.

Canicross

Hardlopen samen met hond/honden is toegestaan, mits aangelijnd en zelfvoorzienend.

Garderobe

Op het evenemententerrein nabij start, finish en aanmeldbureau is een garderobe tent aanwezig waar je je tas droog kunt wegzetten op eigen risico.

Deelnemen is belangrijker dan winnen.

Het event betreft een trailrun voor het goede doel. 

We hebben ongelofelijk veel respect voor de snelle lopers, bewonderen langzamere lopers met hun doorzettingsvermogen en bedanken onze vrijwilligers met hun inzet. Echter ons doel is vooral om plezier met elkaar te hebben en te genieten tijdens de trailrun.

Eten en drinken

Wij vragen iedereen om zelfvoorzienend te zijn in hun eten en drinken tijdens het trailrunnen. Onderweg zijn er geen verzorgingsposten. Op het terrein zelf wordt koffie en soep gratis aangeboden. In het kader van het milieu en vermindering van afval: neem je eigen mok mee!

EHBO

Bij de start en finish is een officieel gecertificeerde EHBO-post aanwezig.          

Afspraken  

Deze trail wordt georganiseerd door natuurliefhebbers. We krijgen de mogelijkheid om mooie paden in de natuur te beleven door de medewerking van Natuurmonumenten en andere natuurorganisaties. We verwachten van iedere deelnemer dat ze geen troep op de paden achterlaten. Gooi je afval weg op de daarvoor aangewezen plekken.

Aansprakelijkheid

De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

Foto’s

Volg ons op insta Eindejaarstrail.nl en share en tag jouw foto’s met ons of like onze facebookpagina Eindejaarstrail.