Deelnemers info

“Struinen door de duinen” 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Echter zijn we genoodzaakt om te werken met een maximum aantal deelnemers. Dit om alles in goede banen te lijden en veiligheid te kunnen waarborgen. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft! 

Wij verwachten dat de inschrijvingen voor de editie 2021 begin november open gaat. Hou de website en social media in de gaten!

Heb jij je ingeschreven voor de Eindejaarstrail? Dan heb je van ons onlangs een mail ontvangen met de laatste deelnemers informatie. Zie deze link voor de informatiebrief.

Parkeren

Wij verzoeken automobilisten te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats van Giersbergen nabij café De Drie Linden. Parkeeradres: Giersbergen. Deze kun je bereiken via de Margrietweg, Drunen.

Let op: Giersbergen is een buurtgemeenschap waar een parkeerverbod geldt. Vanuit de parkeerplaats volg je te voet de bewegwijzering naar het event .                                            

Event adres: Giersbergen 19, Drunen.

Programma

Volgt zodra deze bekend is.

12,5 km route / 24 km route

De route is te herkennen aan de pijlen van de Eindejaarstrail en bestaat uit een kleine ronde van 12,5 km en een ronde van 24 km. We raden deelnemers af om tijdens het trailrunnen te wisselen van route.

Wil je liever je route bij de hand hebben en volgen via je GPS-systeem? Dan kun deze downloaden via de link. De route wordt een week voor aanvang van de Eindejaarstrail bekend gemaakt. Let op! Dit is de route van editie 2019!

24 km route: https://nl.wikiloc.com/routes-berglopen/eindejaarstrail-lange-route-44627176

12 km route: https://nl.wikiloc.com/routes-rennen/eindejaarstrail-korte-afstand-44639560

Startnummer

Nabij de start en finish is ook het aanmeldbureau gevestigd. Je kunt je startnummer vanaf 8.30 uur ophalen.

Canicross

Hardlopen samen met hond/honden is toegestaan, mits aangelijnd en zelfvoorzienend.

Garderobe

Op het evenemententerrein nabij start, finish en aanmeldbureau is een garderobe tent aanwezig waar je je tas droog kunt wegzetten op eigen risico.

Deelnemen is belangrijker dan winnen.

Het event betreft een trailrun voor het goededoel. 

We hebben ongelofelijk veel respect voor de snelle lopers, bewonderen langzamere lopers met hun doorzettingsvermogen en bedanken onze vrijwilligers met hun inzet. Echter ons doel is vooral om plezier met elkaar te hebben en te genieten tijdens de trailrun.

Eten en drinken

Wij vragen iedereen om zelfvoorzienend te zijn in hun eten en drinken tijdens het trailrunnen.

EHBO

Bij de start en finish is een officieel gecertificeerde EHBO-post aanwezig.          

Afspraken  

Deze trail wordt georganiseerd door natuurliefhebbers. We krijgen de mogelijkheid om mooie paden in de natuur te beleven door de medewerking van Natuurmonumenten en andere natuurorganisaties. We verwachten van iedere deelnemer dat ze geen troep op de paden achterlaten, maar deze weggooien op de daarvoor aangewezen plekken.

Aansprakelijkheid

De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

Foto’s

Volg ons op insta Eindejaarstrail.nl en share en tag jouw foto’s met ons of like onze facebookpagina Eindejaarstrail.